αίγινα - Angelina Aegina Escape

Αίγινα

Η Αίγινα είναι το 2ο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού κόλπου.

Το νησί χάρη στην πλούσια ιστορία 5.500 χρόνων διαθέτει πολλά ιστορικά μνημεία, ενώ υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την επανάσταση του 1821.

Ήταν τόπος διαμονής και δημιουργίας σπουδαίων ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού, όπως του Οδυσσέα Ελύτη, του Νίκου Καζαντζάκη και του Γιάννη Μώραλη.

Η Αίγινα χάρη στην κοντινή της απόσταση από την Αθήνα είναι πόλος έλξης επισκεπτών όλο το χρόνο, ακόμη και για μονοήμερες εκδρομές.

Αξίζει όμως να επισκεφτείτε το νησί για περισσότερες ημέρες, μιας και οι πανέμορφες παραλίες, τα αξιοθέατα και οι διάφορες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε θα γεμίσουν ευχάριστα τις ημέρες σας.

Εξερευνήστε την Πέρδικα

Η Πέρδικα είναι ένα γραφικό ψαροχώρι και απέχει 9 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αίγινας. Ένα πανέμορφο χωριό ιδανικό για ταξίδια με την οικογένεια, τους φίλους σας ή το άλλο σας μισό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για τους λάτρεις της φύσης και της θάλασσας

Η Αίγινα είναι ένα καταπράσινο πανέμορφο νησί με υπέροχες παραλίες. Αν θέλετε να απολαύσετε τη φύση στο μαγαλείο της τότε βρίσκεστε στο ιδανικό μέρος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επισκεφτείτε τις παραλίες

Οι Αίγινα ανέκαθεν φημιζόταν για τις παραλίες της. Επισκεφτείτε όσες ποιο πολλές προλάβετε και απολαύσετε τα μοναδικά νερά του νησιού!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δραστηριότητες στην Αίγινα

Πολλές ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες περιμένουν όσους επισκεφτούν την Αίγινα! Δείτε αυτές που σας προτείνουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τοπικά Προϊόντα

Η Αίγινα διαθέτει μεγάλη ποικιλία από τοπικά, νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα αξιοθέατα της Αίγινας

Σε όλο το νησί οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν μοναδικά αξιοθέατα σπουδαίας ιστορικής σημασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smart deal -10%

Accessibility Toolbar